cool hit counter Jenni Saarinen - Saarinen - YouTube : Hän sai lyhytohjelmastaan 56,97 pistettä, oli pettynyt suorituksensa jälkeen ja jäi jännittämään, riittääkö pistemäärä, mutta helpotusta asiaan tuli takaportin kautta jo ennen lyhytohjelman päättymistä. Skip to main content

Jenni Saarinen - Saarinen - YouTube : Hän sai lyhytohjelmastaan 56,97 pistettä, oli pettynyt suorituksensa jälkeen ja jäi jännittämään, riittääkö pistemäärä, mutta helpotusta asiaan tuli takaportin kautta jo ennen lyhytohjelman päättymistä.

Saarinen oli lyhytohjelman 25:s ja viimeinen jatkoon päässyt kilpailija. Saarinen sai lyhytohjelmastaan 58,93 pistettä. Hän jäi marraskuussa luistelemastaan ennätystuloksesta lähes kymmenen pistettä. Saarinen sijoittui lyhytohjelmassa 16:nneksi, ja 24 parasta jatkaa kilpailua lauantain vapaaohjelmassa. "ei tämä ollut se, mitä olemme harjoitelleet" luistelijalla oli kaikki kunnossa, mutta lyhytohjelma oli yksi hänen kauden huonoimmistaan.

Hän sai lyhytohjelmastaan 56,97 pistettä, oli pettynyt suorituksensa jälkeen ja jäi jännittämään, riittääkö pistemäärä, mutta helpotusta asiaan tuli takaportin kautta jo ennen lyhytohjelman päättymistä. NAISTEN JÄÄKIEKKOMAAOTTELU RUOTSI - SUOMI Oulussa. Landskampen mellan Finland och Sverige 9
NAISTEN JÄÄKIEKKOMAAOTTELU RUOTSI - SUOMI Oulussa. Landskampen mellan Finland och Sverige 9 from www.junnut.com
Hän sai lyhytohjelmastaan 56,97 pistettä, oli pettynyt suorituksensa jälkeen ja jäi jännittämään, riittääkö pistemäärä, mutta helpotusta asiaan tuli takaportin kautta jo ennen lyhytohjelman päättymistä. Saarinen luisteli lyhytohjelmansa aivan kisan alussa. Saarinen haparoi jo lyhytohjelmassa ja vapaaohjelmassa ongelmat jatkuivat. Geleden · suomen jenni saarinen selvitti tiensä pekingin olympialaisten naisten yksiluistelun vapaaohjelmaan. Hän sai lyhytohjelmastaan 56,97 pistettä, oli pettynyt suorituksensa jälkeen ja jäi jännittämään, riittääkö pistemäärä, mutta helpotusta asiaan tuli takaportin kautta jo ennen lyhytohjelman päättymistä. Saarinen sijoittui lyhytohjelmassa 16:nneksi, ja 24 parasta jatkaa kilpailua lauantain vapaaohjelmassa. Yle sportens redaktion finns fysiskt i böle i helsingfors (radiogatan 5). Saarinen muutti ohjelmansa sisältöä vauhdissa vaihtamalla lutzin toiseen flippiin, mutta kaatui sen.

Saarinen sai lyhytohjelmastaan 58,93 pistettä.

Hän sai lyhytohjelmastaan 56,97 pistettä, oli pettynyt suorituksensa jälkeen ja jäi jännittämään, riittääkö pistemäärä, mutta helpotusta asiaan tuli takaportin kautta jo ennen lyhytohjelman päättymistä. Saarinen luisteli lyhytohjelmansa aivan kisan alussa. Geleden · suomen jenni saarinen pääsi jatkoon pekingin olympialaisten naisten yksinluistelussa. Geleden · suomen jenni saarinen pääsi jatkoon pekingin olympialaisten naisten yksinluistelussa. Hän oli ensimmäisen ryhmän toinen luistelija. Hän jäi marraskuussa luistelemastaan ennätystuloksesta lähes kymmenen pistettä. Hän sai lyhytohjelmastaan 56,97 pistettä, oli pettynyt suorituksensa jälkeen ja jäi jännittämään, riittääkö pistemäärä, mutta helpotusta asiaan tuli takaportin kautta jo ennen lyhytohjelman päättymistä. Geleden · suomen jenni saarinen selvitti tiensä pekingin olympialaisten naisten yksiluistelun vapaaohjelmaan. Saarinen sai lyhytohjelmastaan 58,93 pistettä. Saarinen haparoi jo lyhytohjelmassa ja vapaaohjelmassa ongelmat jatkuivat. Redaktionen är väl representerad även i åbo och österbotten. "ei tämä ollut se, mitä olemme harjoitelleet" luistelijalla oli kaikki kunnossa, mutta lyhytohjelma oli yksi hänen kauden huonoimmistaan. Yle sportens redaktion finns fysiskt i böle i helsingfors (radiogatan 5).

Saarinen luisteli lyhytohjelmansa aivan kisan alussa. Redaktionen är väl representerad även i åbo och österbotten. Saarinen sijoittui lyhytohjelmassa 16:nneksi, ja 24 parasta jatkaa kilpailua lauantain vapaaohjelmassa. Saarinen oli lyhytohjelman 25:s ja viimeinen jatkoon päässyt kilpailija. Geleden · suomen jenni saarinen pääsi jatkoon pekingin olympialaisten naisten yksinluistelussa.

Yle sportens redaktion finns fysiskt i böle i helsingfors (radiogatan 5). Jenni Saarinen voitti Joensuussa ylivoimaisesti, mutta jäi kauas kauden parhaastaan: ”Puuttui
Jenni Saarinen voitti Joensuussa ylivoimaisesti, mutta jäi kauas kauden parhaastaan: ”Puuttui from sndp.mediadelivery.fi
Geleden · suomen jenni saarinen pääsi jatkoon pekingin olympialaisten naisten yksinluistelussa. Geleden · suomen jenni saarinen selvitti tiensä pekingin olympialaisten naisten yksiluistelun vapaaohjelmaan. Yle sportens redaktion finns fysiskt i böle i helsingfors (radiogatan 5). Saarinen muutti ohjelmansa sisältöä vauhdissa vaihtamalla lutzin toiseen flippiin, mutta kaatui sen. "ei tämä ollut se, mitä olemme harjoitelleet" luistelijalla oli kaikki kunnossa, mutta lyhytohjelma oli yksi hänen kauden huonoimmistaan. Saarinen luisteli lyhytohjelmansa aivan kisan alussa. Redaktionen är väl representerad även i åbo och österbotten. Geleden · suomen jenni saarinen pääsi jatkoon pekingin olympialaisten naisten yksinluistelussa.

Hän jäi marraskuussa luistelemastaan ennätystuloksesta lähes kymmenen pistettä.

Saarinen muutti ohjelmansa sisältöä vauhdissa vaihtamalla lutzin toiseen flippiin, mutta kaatui sen. Geleden · suomen jenni saarinen pääsi jatkoon pekingin olympialaisten naisten yksinluistelussa. Geleden · suomen jenni saarinen selvitti tiensä pekingin olympialaisten naisten yksiluistelun vapaaohjelmaan. Saarinen haparoi jo lyhytohjelmassa ja vapaaohjelmassa ongelmat jatkuivat. Geleden · suomen jenni saarinen pääsi jatkoon pekingin olympialaisten naisten yksinluistelussa. Hän jäi marraskuussa luistelemastaan ennätystuloksesta lähes kymmenen pistettä. Saarinen oli lyhytohjelman 25:s ja viimeinen jatkoon päässyt kilpailija. Saarinen luisteli lyhytohjelmansa aivan kisan alussa. Hän sai lyhytohjelmastaan 56,97 pistettä, oli pettynyt suorituksensa jälkeen ja jäi jännittämään, riittääkö pistemäärä, mutta helpotusta asiaan tuli takaportin kautta jo ennen lyhytohjelman päättymistä. Yle sportens redaktion finns fysiskt i böle i helsingfors (radiogatan 5). Hän oli ensimmäisen ryhmän toinen luistelija. Saarinen sijoittui lyhytohjelmassa 16:nneksi, ja 24 parasta jatkaa kilpailua lauantain vapaaohjelmassa. Saarinen sai lyhytohjelmastaan 58,93 pistettä.

Saarinen sijoittui lyhytohjelmassa 16:nneksi, ja 24 parasta jatkaa kilpailua lauantain vapaaohjelmassa. Saarinen muutti ohjelmansa sisältöä vauhdissa vaihtamalla lutzin toiseen flippiin, mutta kaatui sen. Geleden · suomen jenni saarinen selvitti tiensä pekingin olympialaisten naisten yksiluistelun vapaaohjelmaan. Saarinen haparoi jo lyhytohjelmassa ja vapaaohjelmassa ongelmat jatkuivat. Hän sai lyhytohjelmastaan 56,97 pistettä, oli pettynyt suorituksensa jälkeen ja jäi jännittämään, riittääkö pistemäärä, mutta helpotusta asiaan tuli takaportin kautta jo ennen lyhytohjelman päättymistä.

Geleden · suomen jenni saarinen selvitti tiensä pekingin olympialaisten naisten yksiluistelun vapaaohjelmaan. Saarinen - YouTube
Saarinen - YouTube from i.ytimg.com
"ei tämä ollut se, mitä olemme harjoitelleet" luistelijalla oli kaikki kunnossa, mutta lyhytohjelma oli yksi hänen kauden huonoimmistaan. Hän sai lyhytohjelmastaan 56,97 pistettä, oli pettynyt suorituksensa jälkeen ja jäi jännittämään, riittääkö pistemäärä, mutta helpotusta asiaan tuli takaportin kautta jo ennen lyhytohjelman päättymistä. Saarinen sai lyhytohjelmastaan 58,93 pistettä. Yle sportens redaktion finns fysiskt i böle i helsingfors (radiogatan 5). Saarinen oli lyhytohjelman 25:s ja viimeinen jatkoon päässyt kilpailija. Geleden · suomen jenni saarinen pääsi jatkoon pekingin olympialaisten naisten yksinluistelussa. Hän jäi marraskuussa luistelemastaan ennätystuloksesta lähes kymmenen pistettä. Saarinen luisteli lyhytohjelmansa aivan kisan alussa.

Saarinen haparoi jo lyhytohjelmassa ja vapaaohjelmassa ongelmat jatkuivat.

Hän jäi marraskuussa luistelemastaan ennätystuloksesta lähes kymmenen pistettä. Saarinen sai lyhytohjelmastaan 58,93 pistettä. Geleden · suomen jenni saarinen pääsi jatkoon pekingin olympialaisten naisten yksinluistelussa. Saarinen haparoi jo lyhytohjelmassa ja vapaaohjelmassa ongelmat jatkuivat. Saarinen oli lyhytohjelman 25:s ja viimeinen jatkoon päässyt kilpailija. Hän oli ensimmäisen ryhmän toinen luistelija. Hän sai lyhytohjelmastaan 56,97 pistettä, oli pettynyt suorituksensa jälkeen ja jäi jännittämään, riittääkö pistemäärä, mutta helpotusta asiaan tuli takaportin kautta jo ennen lyhytohjelman päättymistä. Yle sportens redaktion finns fysiskt i böle i helsingfors (radiogatan 5). Geleden · suomen jenni saarinen pääsi jatkoon pekingin olympialaisten naisten yksinluistelussa. Hän sai lyhytohjelmastaan 56,97 pistettä, oli pettynyt suorituksensa jälkeen ja jäi jännittämään, riittääkö pistemäärä, mutta helpotusta asiaan tuli takaportin kautta jo ennen lyhytohjelman päättymistä. Saarinen luisteli lyhytohjelmansa aivan kisan alussa. Saarinen muutti ohjelmansa sisältöä vauhdissa vaihtamalla lutzin toiseen flippiin, mutta kaatui sen. "ei tämä ollut se, mitä olemme harjoitelleet" luistelijalla oli kaikki kunnossa, mutta lyhytohjelma oli yksi hänen kauden huonoimmistaan.

Jenni Saarinen - Saarinen - YouTube : Hän sai lyhytohjelmastaan 56,97 pistettä, oli pettynyt suorituksensa jälkeen ja jäi jännittämään, riittääkö pistemäärä, mutta helpotusta asiaan tuli takaportin kautta jo ennen lyhytohjelman päättymistä.. Hän jäi marraskuussa luistelemastaan ennätystuloksesta lähes kymmenen pistettä. Hän oli ensimmäisen ryhmän toinen luistelija. Saarinen haparoi jo lyhytohjelmassa ja vapaaohjelmassa ongelmat jatkuivat. Geleden · suomen jenni saarinen pääsi jatkoon pekingin olympialaisten naisten yksinluistelussa. Saarinen oli lyhytohjelman 25:s ja viimeinen jatkoon päässyt kilpailija.

Comment Policy: Silahkan tuliskan komentar Anda yang sesuai dengan topik postingan halaman ini. Komentar yang berisi tautan tidak akan ditampilkan sebelum disetujui.
Buka Komentar
Tutup Komentar